Heeft u een goede arbeidsrechtadvocaat nodig?

Ons doel is het belang van onze cliënten zo goed mogelijk te dienen. Kernwaarden daarbij zijn: daadkrachtig, creativiteit, betrokkenheid, kwaliteit, deskundigheid en de bereidheid om grenzen op te zoeken.  ”

Wordt u geconfronteerd met een probleem met uw werkgever of werknemer?

Graciëla Amstelveen is in 2004 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is na haar studie eerstelijns juridische hulp gaan leveren bij het Juridisch Loket te Rotterdam. In 2007 heeft zijn besloten om de overstap naar de advocatuur te maken.

Als hoofdspecialisatie heeft zij gekozen voor het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Hierin heeft zij inmiddels zeer veel ervaring opgedaan. Zij staat zowel werknemers in een arbeidsconflict bij als werkgevers.

Daarnaast heeft zij ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, concurrentiebedingen en beëindigingsovereenkomsten. Voor zowel arbeidsrechtelijke procedures als advisering bent u bij Graciëla Amstelveen aan het juiste adres.


 

Veel kennis in huis

LANS Advocaten biedt niet alleen gespecialiseerde kennis op het rechtsgebied arbeidsrecht. Onze advocaten zijn inzetbaar op diverse facetten van het recht. Wij helpen u graag.

 

Informeer vrijblijvend en spreek gratis af. Bel nu 010 – 741 00 92.

Strafrecht advocaat nodig?

strafrecht advocaat capelle aan de ijssel

Gedagvaard, een strafbeschikking ontvangen of uitgenodigd voor politieverhoor?

Klik hier voor uw strafrechtsadvocaat.


Meer ›

Familierecht kwestie?

goede echtscheiding advocaat vechtscheiding voorkomen

Een echtscheiding of onenigheid over de (kinder)alimentatie of omgangsregeling? Een familierecht advocaat kan u verder helpen. De gespecialiseerde familierecht advocaat vindt u hier.

Meer ›

LANS Advocaten

lans advocaten specialisten in strafrecht ontslagrecht familierecht advocaat

Bent u benieuwd welke rechtsgebieden de advocaten van LANS Advocaten nog meer behandelen? Hier vindt u waar LANS Advocaten u nog meer in kan bijstaan.

Meer ›